Hinnat

 
Com.Pic. – Kuva-arkiston kuvien myyntihinnasto 01.01.2016 alkaen
Sanomalehdet ja niiden nettiversio 44,50 €
Useisiin lehtiin myytävän sisälläntuotantoon liittyvät kuvat ja niiden nettiversiot 2-5 lehteä 54,50€
6-10 lehteä 79,50€
11-20 lehteä 99€
Järjestölehdet ja niiden nettiversiot 44,50 €
Aikakausi- ja asiakaslehdet sekä niiden nettiversiot 64,50 €
Kirjat 74,50 €
TV, nettiTV 44,50 €
Julisteet, postikortit ja kalenterit Hinta sopimuksen mukaan
Mainoskäyttö Hinta sopimuksen mukaan

Käyttöoikeudet ja toimitusehdot

  1. Compic-Photos myy kuvansa kertajulkaisuoikeudella kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaista korvausta vastaan etukäteen sovittuun käyttötarkoitukseen.
  2. Asiakas saa kuvan kertajulkaisuoikeudet kolmeksi kuukaudeksi ilmoittamalla laskutustiedot ja sitoutumalla suorittamaan julkaisuoikeutta koskevan maksun. Kuvan toistuvasta käytöstä on sovittava erikseen. Maksimiresoluutiossaan asiakkaalle siirretty kuva katsotaan julkaistuksi kuvaksi, ellei käytön peruuntumisesta ilmoiteta viikon kuluessa latauspäivästä osoitteeseen compic@compic.fi
  3. Asiakas voi käyttää kuvaa vain tilauksen / laskutustietojen yhteydessä määrittelemäänsä käyttötarkoitukseen. Käytettäessä kuvaa markkinointi- ja mainostarkoituksiin oikeus kuvan käyttöön on varmistettava kuvissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Kuvaa ei saa käyttää yhteydessä, joka loukkaa kuvassa esiintyvien henkilöiden, kuvaajan tai kuvan tuottajan laillista tai ammatillista etua tai taiteellista arvoa. Asiakas on vastuussa siitä, että kuvaa ei käytetä vastoin niitä rajoituksia, joita k.o. luonnoskuvan yhteydessä Compic-arkistossa on mainittu.
  4. Täydellinen tekijänoikeus kuviin säilyy valokuvaajalla tai kuvan tuottajalla.
  5. Kuvien manipulointi on kielletty, mutta kuvia voidaan käyttää osana suurempaa kuvakokonaisuutta.
  6. Valokuvaajan tai kuvantuottajan nimi ja Compic-Photos kuva-arkiston nimi on mainittava julkaistavan kuvan yhteydessä muodossa: com.pic./kuvaajan tai kuvantuottajan nimi.
  7. Julkaisuoikeutta ei saa siirtää kolmannelle osapuolelle.
  8. Asiakas on vastuussa siitä, että kuvatiedosto ja kaikki sen pohjalta luodut erilliset työtiedostot tuhotaan kuvan julkaisun jälkeen.
  9. Compic-Photos ei vastaa tiedonsiirrossa tai kuvaformaatissa ilmenevistä ongelmista.Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä compic@compic.fi

2016 (C) Compic-Photos Oy

Sivun toteutus: Mainostoimisto Apemedia | Riku.K